Elk jaar organiseert onze gemeente in de laatste week van de zomervakantie een VakantieBijbelclubweek. We doen dit in het wijkcentrum van de Jeruzalemkerk. Er zijn drie ochtenden voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. We zingen, bidden, kijken naar een sketch, luisteren naar een Bijbelverhaal en we knutselen. Kinderen van 10, 11 en 12 jaar hebben een eigen programma. In de herfst- en de voorjaarsvakantie is er een VBC-ochtend.

Jij bent er toch ook bij?

Een super leuke week voor de basisschool kinderen. Welke basisschool? Dat maakt niet uit, iedereen is welkom! Neem je neefje, nichtje, buurmeisje, vriendje mee! Wat we precies gaan doen is nog een verrassing maar wij kunnen je garanderen dat het weer leuke ochtenden worden. Vrijdags vindt de slotbijeenkomst plaats. Ook vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn daar van harte welkom.

Om in je agenda te noteren

locatie: Jeruzalemkerk
Wanneer: maandag 22 aug, woensdag 24 aug, en vrijdag 26 aug.
Thema: Alles andersom!
Tijden: 10.00 -12.00/ 13.00 uur