Elk jaar organiseert onze gemeente in de laatste week van de zomervakantie een VakantieBijbelclubweek. We doen dit in het wijkcentrum van de Jeruzalemkerk. Er zijn drie ochtenden voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. We zingen, bidden, kijken naar een sketch, luisteren naar een Bijbelverhaal en we knutselen. Kinderen van 10, 11 en 12 jaar hebben een eigen programma. In de herfst- en de voorjaarsvakantie is er een VBC-ochtend.

He hallo! Contact?

Wat jammer dat we elkaar al zo lang moeten missen he? Er zijn in het afgelopen jaar veel minder ontmoetingen geweest op school, in het clubwerk en zo ook de vakantie bijbelclub.

Maar goed nieuws!

Dinsdag 22 februari.

is de vakantiebijbelclub er weer!

Wij hopen dat jij er ook bij bent!
Adres: Wijkcentrum Jeruzalemkerk, Assendorperdijk 134 Zwolle

Contact maken met iemand die je niet ziet, is best lastig. Daar zijn we in het afgelopen jaar achter gekomen. Contact maken met God lijkt soms ook moeilijk. Je kunt hem niet zien, horen of aanraken. Gelukkig mogen we weten: God kan toch contact met ons maken. Hij wil ook niets liever. Daar gaan we in VBC week meer over leren. Ben jij erbij? Het thema raad je al, dat is:

‘Hallo contact?’

Bekijk het Themalied