Hulp nodig in corona tijd?

Plaatsingsdatum: 23 maart 2020

We worden allemaal in meer of mindere mate getroffen door de beperkingen die zijn ontstaan rondom het coronavirus. Er is vanuit de kerk een meldpunt opgezet voor allen die een hulpvraag hebben of hulp willen bieden.

Heeft u hulp nodig of kunt u hulp bieden, dan kunt u dit aangeven op email-adres: meldpuntjeruzalemkerk@gmail.com of telefonisch op telefoonnummer 0644868391.

U kunt daarbij denken aan oppas voor de kinderen, boodschappen doen, dagelijks een telefoontje e.d.

Gods zegen en wijsheid in deze ingewikkelde tijd.

Als kerk hebben we ons ook aangesloten bij #nietalleen.nl. Ga na nietalleen.nl en beantwoord daar de vragen, zodat gerichte hulp kan worden geboden.

Download hieronder de handreiking van het Diaconaal Platform Zwolle:

Handreiking Diakonaal steunpunt
2020-05-24T19:20:35+00:00
Privacy Verklaring Wij vinden privacy belangrijk, echter kunnen we niet om het gebruik van persoonsgegevens heen. Deze zijn nodig om onze taken als Jeruzalemkerkgemeente te kunnen uitvoeren. Daarom houden wij ons aan de wet en gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hiervoor hebben wij een privacyverklaring opgesteld, dat u hier vindt. Ok