Plaatsingsdatum: 15 november 2021

Naar aanleiding van het thema “Geloven is delen”, is een boekje gemaakt.

Dit boekje is een handreiking om samen na te denken over hoe wij Gods aanwezigheid opmerken in ons leven en om daarover in gesprek te komen. We lezen in de Bijbel de verhalen over Gods aanwezigheid in de levens van mensen, over hoe Jezus leefde en hoe na Zijn hemelvaart het christelijk geloof zich verspreidde. En we geloven dat God nog steeds aanwezig is in levens van mensen. Dat Hij een persoonlijke relatie wil met ieder van ons.

Als gemeente leven we hier samen uit. Zijn we aan elkaar gegeven om samen te groeien in geloof, om elkaar te bemoedigen en op te bouwen. Toch zijn er veel verschillen tussen ons, sommigen praten makkelijk over hoe God in hun leven werkt, anderen voelen een drempel of schroom. Dit boekje is een hulpmiddel om samen in gesprek te komen over geloven, over de relatie die God met ons heeft, over wat wij ervaren van het verlossend werk van Jezus Christus in ons leven.

Het boekje is uitgedeeld tijdens de kerkdienst. Voor een ieder die dat gemist heeft, is het nu ook online beschikbaar gemaakt. Download het boekje via deze link.