Even kennismaken

Plaatsingsdatum: 28 december 2018

Hallo, welkom,

Met deze begroeting wil ik je mijn hand reiken. Voel je thuis op deze site van de Jeruzalemkerk. Een site waarin tal van activiteiten vermeld staan, maar bovenal wie wij zijn en wat wij geloven. Misschien zie je deze site voor het eerst omdat je naar iets op zoek bent, misschien omdat je meer informatie wilt, wees welkom.

Het is wel zo prettig als je weet met wie je zoal te maken kunt krijgen. Daarom zal ik mijzelf even kort voorstellen.

Ik ben Erik Potjes en als kerkelijk (jongeren) werker verbonden aan deze gemeente. Als je dus iets wilt weten over activiteiten of eens een gesprek zou willen hebben over zingeving, het doel van je leven hier op aarde of de vraag wie God voor je is of kan zijn? Ook dan ben je van harte welkom.

Op dit moment is het zo, dat ik iedere vrijdagochtend (09:00-11:30 uur) de kerk open heb voor een moment van rust, bezinning, ontmoeting, gesprek of een kop koffie. Voel je vrij om eens binnen te lopen. Als je echter voor jezelf ervaart dat die drempel te hoog is, dan kan je ook (eventueel anoniem) een bericht achterlaten via de mail: kerkelijkwerker@jeruzalemkerkzwolle.nl. Als je op deze site over de activiteiten hebt gelezen en het lijkt je leuk of informatief om daar eens bij
aanwezig te zijn, laat het mij weten.

Voor nu zeg ik, tot ziens. Wie weet spreken we elkaar gauw eens.
Hartelijke groet en zegen,
Erik Potjes