Vrijwilligerswerk in onze Gemeente

Plaatsingsdatum: 12 juli 2019

Er gebeurt al van alles door en met vrijwilligers in en rond de kerk. Is niet al het werk in de kerk vrijwilligerswerk? Een paar voorbeelden.

De Schoffelaars

Weet je hoe de tuinen rondom de kerk en de parkeerplaatsen zo netjes worden onderhouden? Jawel, al enkele jaren door een groepje dat met regelmaat op maandagmorgen rond de kerk te vinden is. Ga maandagmorgen maar een kijkje nemen en verras ze gerust met wat lekkers bij de koffie!

Oud papier

Wij brengen en gooien het in de kar. Vrijwilligers vullen de aanhangers efficiënt en net zo lang tot ze stampvol zijn. En dan brengen ze het met hun auto+trekhaak weg. Elke week weer, zomer en winter en óók in de vakanties! Zó vanzelfsprekend, maar o zo bijzonder dat het steeds doorgaat.

Tot slot: deze Nieuwsbrief nu in je hand: dankzij vrijwilligerswerk. Elke week ligt ie er weer en is ie er ook digitaal!

Natuurlijk vergeten we heel veel meer vrijwilligerswerk dat gedaan wordt.

Als je het leuk vindt dat jouw/jullie werk (anoniem) genoemd wordt: laat het weten. Wellicht schrijven we er een volgende keer wat over.

De ouderlingen-kerkrentmeester

2019-07-12T19:10:19+00:00