Plaatsingsdatum: 18 september 2020

Afgelopen jaar hebben we een mooie gezamenlijke eerste toerustingsavond voor jeugdwerkers mogen houden. Het thema was ‘Geloof je je verhaal’. Hoe sta je als leidinggevende voor de groep? Wat heb je ze te vertellen en wat en hoe geloof je dat eigenlijk zelf en hoe pas je dat toe in je eigen leven? Aan deze avond willen wij, (Sionskerk, VEG & Jeruzalemkerk) een vervolg geven. Op D.V. dinsdagavond 10 november staat de avond alvast gepland. We hopen in die avond meer te kijken naar de andere kant, de kant van de ontvangers. Hoe wordt het verhaal dat jij vertelt ontvangen? Hoe vertrouwen we op de doorwerking van de Heilige Geest op wat wij onze kinderen, tieners en jongeren meegeven? Zomaar enkele punten die tijdens deze avond aan de orde zullen komen. We komen samen (op het moment van schrijven nog op 1,5 meter) in de kapel van de Jeruzalemkerk met om 19:30 uur koffie & thee. De avond zal om 20:00 uur beginnen i.v.m. catechese.