INFORMATIE en HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTEREN

Plaatsingsdatum: 18 maart 2020

Momenteel kunnen we geen kerkdiensten bezoeken. En inmiddels weten we dat dit tot 1 juni zo blijft. Wat geweldig dat er mogelijkheid is om thuis te luisteren en en/of te kijken. Een prachtige oplossing in deze zorgelijke tijden. Helaas komen bij je thuis de collecte zakken niet langs.

Maar, sinds beging dit jaar is er de praktische mogelijkheid om dit digitaal te doen.

Een aantal gemeenteleden heeft ervaring opgedaan en gebruiken de kerkgeldapp. Voor hen dus geen nieuws.

Er zijn verschillende mogelijkheden.

1. De meest gangbare oplossing is om de kerkgeldapp te downloaden via de playstore of appstore. Hoe werkt dat?Voor informatie en een praktische instructie kijk op deze pagina.
  2. PC of Laptop.
    Via deze pagina kunt u via i-deal een betaling doen.
  3. Overmaken achter je PC of laptop IBAN: NL61 INGB 000 54 50 225  t.n.v. Wijkkas Jeruzalemkerkgemeente Zwolle met vermelding collecte Jeruzalemkerk
    Tip: u kunt aangeven dat het automatisch ‘wekelijks’ overgemaakt wordt in plaats van éénmalig
Doneren Collecte
2020-03-28T20:04:53+00:00