Plaatsingsdatum: 3 oktober 2020

Heb je een beetje lef en ben je niet bang voor vuile knieën? Dan hebben we binnenkort wat van jouw tijd, vaardigheid en handigheid nodig. Om ondergronds op te ruimen. Wanneer je in de kerk zit, dan is daar onder jou een heel grote ruime ‘kruipruimte’. Zó ruim dat er door de lange jaren heen het één en ander is opgeslagen. Dat willen we opruimen. Dus zoeken we enkele vitale kerels en/of meiden met lef die er niet tegenop zien om met een groepje een paar uurtjes onder de kerkvloer te rommelen. De spullen naar buiten slepen en dan gaan ze met de kerkaanhanger naar de Rova. Klaar is Kees en opgeruimd staat netjes. Uiteraard niet als een mol in het donker, er is voldoende verlichting. En, zoals altijd: vele handen maken licht werk. Wil je zien hoe het er beneden uitziet? Kijk dan op het beamscherm in de kerk of op je beeldscherm thuis.

Wanneer moet het gebeuren? In overleg. Wie regelt en coördineert? Dick Sluiter. Meld je bij hem aan. Met een belletje, appje of mailtje.

De beloning? Een unieke kans om je kerk van een andere kant te bekijken!

Dick Sluiter en

de ouderlingen kerkrentmeester