Plaatsingsdatum: 20 mei 2022

De zomervakantie moet nog komen, maar vol vertrouwen in Vaders goede zorgen mogen we alvast vooruit kijken naar het seizoen 2022-2023. Daarbij hoort een kakelverse informatiegids en u en jij voelen de bui nu vast al wel hangen…

Lees/blader alstublieft de informatiegids 2021-2022 nog eens door. Mist er iets? Is het bestuur van uw vereniging gewijzigd? Bent u geen contactpersoon meer voor een bepaalde kring of club, of juist sinds kort met die functie gestart? Is de omschrijving van een activiteit of club aangepast? Welke verandering er ook te melden is, ik verneem het graag. Zo zorgen we er samen voor dat de nieuwe informatiegids actuele informatie geeft. Dat is niet alleen erg handig voor nieuwe gemeenteleden, ook oudgedienden zoeken wel eens een mailadres, datum of telefoonnummer!

Zoals gebruikelijk komt er achterin de gids een agenda. Weet u/jij al op welke datum/data iets gepland staat? Geef het door, dan komt het erbij te staan.

Mail alle input tot uiterlijk zaterdag 18 juni naar informatiegids@jeruzalemkerkzwolle.nl, dan is er voldoende tijd om (jo)uw input zorgvuldig te verwerken. Alvast heel hartelijk bedankt!

Allin Peter Britstra