In de weer in het huis van onze Heer

Plaatsingsdatum: 12 juli 2019

Zaterdag 6 juli was de eerste maandelijkse schoonmaakochtend van de kerkzaal. We waren met z’n zessen inclusief 5 stofzuigers. Er was veel te doen, zodat we nogal uitliepen. Niet erg voor de eerste keer, we hadden er plezier in! Al werkend kwamen er ook leuke historische dingen aan de orde. Zoals de ‘tafereeltjes’ in de glas in lood raampjes. Eén van ons is zo’n 66 jaar geleden in deze kerk gedoopt bij hetzelfde doopvont dat je op het podium ziet staan.

Dit mooie werk is net als wandelen; je praat relaxed van het ene naar het andere onderwerp. En zo kwamen we ook tot de aanhef van dit stukje. Op rijm…..

Word jij ook enthousiast? SLUIT JE AAN! Geef een seintje naar één van ons en zorg dat je er de volgende keer bij bent. Er is van alles te doen en VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK! Zaterdagmorgen 3 en 31 augustus (9.30 uur) gaan we verder met schoonmaken.

Wim Bos, Henny Botter, Jan Jonker, Marja en Dick Sluiter, Tanja Ulderink

2019-07-12T19:39:22+00:00