Hadassa

Hadassa2019-01-15T20:19:34+00:00

Als vrouwen van de Jeruzalemkerkgemeente komen we gemiddeld een keer per 2 weken bij elkaar tijdens het winterseizoen. De vrouwenkring is afwisselend op dinsdag- en woensdag morgen van 9:15 uur tot 11:15 uur in de zalen van de Jeruzalemkerk.

We behandelen met elkaar de bijbelstudie uit het blad “De Hervormde Vrouw” of bespreken een ander (actueel) onderwerp. Een keer per seizoen wordt er een koffieochtend georganiseerd waarvoor een spreekster/spreker wordt uitgenodigd.

Anneke van EssenContactpersoon Hadassa
Christien BosContactpersoon Hadassa
+ +
Privacy Verklaring Wij vinden privacy belangrijk, echter kunnen we niet om het gebruik van persoonsgegevens heen. Deze zijn nodig om onze taken als Jeruzalemkerkgemeente te kunnen uitvoeren. Daarom houden wij ons aan de wet en gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hiervoor hebben wij een privacyverklaring opgesteld, dat u hier vindt. Ok