Sonrise Assendorp

Sonrise Assendorp2019-02-18T19:44:34+00:00

Sonrise wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in Assendorp van 30 april t/m 2 mei. Het evenement vindt plaats in het Azaleapark in deze wijk. Sonrise wordt opgezet door de Jerzuzalemkerkgemeente met ondersteuning van Youth for Christ Zwolle. Youth for Christ organiseerde diverse keren Sonrise in de wijk Dieze.

Wat is Sonrise

Sonrise is een project dat door middel van sport en activiteiten een positief signaal af wil geven in de wijk door aanwezig te zijn. Sporters van Sonrise willen het geloof handen en voeten geven door kinderen en jongeren uit de wijk een fantastische week te bezorgen.
Sporters die onderdeel uitmaken van het Sonrise-team hebben hart voor kinderen en jongeren en zetten zich drie dagen lang in om (sport)activiteiten te verzorgen. Tijdens deze dagen verblijven de sporters in gastgezinnen uit de Jeruzalemkerkgemeente. Zo hebben ze alle tijd en ruimte om bezig te zijn met hun doel: actief aanwezig zijn in de wijk Assendorp.

Wat is er te doen?

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Denk aan samen een partijtje voetballen, sportclinics, workshops en knutselactiviteiten voor de kleinsten. ’s Middags tussen 14:00 en 16:00 richt Sonrise zich op kinderen van 6 t/m 12 jaar. ‘s Avonds van 19:00-20:30 kunnen jongeren vanaf 13 jaar deelnemen aan de sportactiviteiten. Voor drinken wordt gezorgd. In de pauzes is er gelegenheid om te luisteren naar een sketch of een dramastuk. De sporters delen dan de boodschap van het Evangelie en vertellen wat geloven voor hen betekent. Iedereen is vrij om hier al dan niet naar te luisteren. Ook voor het sporten geldt dat iedereen mag aansluiten bij wat hij/zij leuk vindt. Opgeven is niet nodig. Sonrise Assendorp wordt afgesloten op donderdagavond 18:30 met een pannenkoekenfestijn! Iedereen is welkom om een hapje mee te eten.

We hopen op jullie komst!

Heb(t) jij/u nog vragen? Stel deze via het mailadres: sonrise@jeruzalemkerkzwolle.nl. Ook tijdens Sonrise is er gelegenheid de sporters aan te spreken. Zij zijn herkenbaar aan hun blauw/witte shirt. Daarnaast zijn er gemeenteleden van de Jeruzalemkerkgemeente aanwezig die u/jou graag te woord staan.