Sonrise Assendorp

Sonrise Assendorp2020-03-07T19:51:23+00:00

Sonrise word dit jaar voor de tweede keer georganiseerd in Assendorp van 28 april t/m 1 mei 2020. Het evenement vindt plaats in het Azaleapark in deze wijk. Sonrise wordt opgezet door de Jerzuzalemkerkgemeente met ondersteuning van Youth for Christ Zwolle. Youth for Christ organiseerde al diverse keren Sonrise in de wijk Dieze.

Wat is Sonrise

Sonrise is een project dat door middel van sport en activiteiten een positief signaal af wil geven in de wijk door aanwezig te zijn. Sporters van Sonrise willen het geloof handen en voeten geven door kinderen en jongeren uit de wijk een fantastische week te bezorgen.
Sporters die onderdeel uitmaken van het Sonrise-team hebben hart voor kinderen en jongeren en zetten zich drie dagen lang in om (sport)activiteiten te verzorgen. Tijdens deze dagen verblijven de sporters in gastgezinnen van de Jeruzalemkerkgemeente. Zo hebben ze alle tijd en ruimte om bezig te zijn met hun doel: actief aanwezig zijn in de wijk Assendorp.

Wat is er te doen?

Dinsdag t/m Vrijdag:
14:00 – 16:00: sport, spel en knutselen voor kinderen (6-12 jaar)
19.00 – 20.30:  Sporten met jongeren (13+)

Donderdagavond:
18:30 Pannenkoeken voor iedereen

Vrijdagavond
19:00 Eindtoernooi

Flyer Sonrise 2020

Heb(t) jij/u nog vragen? Stel deze via het mailadres: sonrise@jeruzalemkerkzwolle.nl.

+ +
Privacy Verklaring Wij vinden privacy belangrijk, echter kunnen we niet om het gebruik van persoonsgegevens heen. Deze zijn nodig om onze taken als Jeruzalemkerkgemeente te kunnen uitvoeren. Daarom houden wij ons aan de wet en gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hiervoor hebben wij een privacyverklaring opgesteld, dat u hier vindt. Ok