Vakantiebijbelclub

Vakantiebijbelclub2019-10-12T20:22:35+00:00

Elk jaar organiseert onze gemeente in de laatste week van de zomervakantie een VakantieBijbelclubweek. We doen dit in het wijkcentrum van de Jeruzalemkerk. Er zijn drie ochtenden voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. We zingen, bidden, kijken naar een sketch, luisteren naar een Bijbelverhaal en we knutselen. Kinderen van 10, 11 en 12 jaar hebben een eigen programma. In de herfst- en de voorjaarsvakantie is er een VBC-ochtend.

VakantieBijbelclub Herfst 2019

In de herfstvakantie is er weer vakantiebijbelclub!
Heb je zin in een ochtend vol plezier en gezelligheid? Ben je tussen de 4 en 12 jaar?
Kom naar de vakantiebijbelclub! Er is ook een speciale tienergroep tot en met 12 jaar.
Wanneer? dinsdag 22 oktober van 10.00 – 12.00 uur.
Waar? in het wijkcentrum van de Jeruzalemkerk, Assendorperdijk 134 te Zwolle.
Ook als je nog nooit geweest bent ben je van harte welkom. We gaan zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, knutselen en kijken naar een sketch.

Graag tot 22 oktober!

Cora Mostert