Vakantiebijbelclub

Vakantiebijbelclub2019-08-02T19:05:53+00:00

Elk jaar organiseert onze gemeente in de laatste week van de zomervakantie een VakantieBijbelclubweek. We doen dit in het wijkcentrum van de Jeruzalemkerk. Er zijn drie ochtenden voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. We zingen, bidden, kijken naar een sketch, luisteren naar een Bijbelverhaal en we knutselen. Kinderen van 10, 11 en 12 jaar hebben een eigen programma. In de herfst- en de voorjaarsvakantie is er een VBC-ochtend.

VakantieBijbelweek Zomer 2019

Wil jij ook SchatRijk worden? Kom dan ontdekken hoe dit kan op maandagochtend 19 aug, woensdagochtend 21 aug, en vrijdagochtend 23 aug. Alle jongens en meiden van de basisschool worden uitgenodigd om al zingend, spelend, luisterend en knutselend meer te leren over de liefde van God. Jaarlijks houdt de Jeruzalemkerkgemeente in de laatste week van de zomervakantie een vakantie bijbelweek! Dit jaar staat het thema SchatRijk centraal. Op de laatste dag mogen alle kinderen en ouders blijven eten. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn welkom van 10.00-12.00 uur.

Er is een speciale tienergroep. Opgeven vooraf is niet nodig.

Het adres is: Assendorperdijk 134, 8012 EK Zwolle.

Cora Mostert