Kompas

Kompas2019-01-09T20:28:48+00:00

Kompas is er voor alle jongeren vanaf 16 tot ongeveer 25 jaar. Elke zaterdagavond is de kelder onder de Jeruzalemkerk open tussen 20.00 en 23.59 uur en kun je zomaar binnen komen lopen. Gezellig een kopje koffie drinken, poolen, tafelvoetballen, FIFA spelen of aan de bar zitten kletsen. Kortom: een ontspannen avond met leeftijdsgenoten. We organiseren ook regelmatig activiteiten, zoals lasergamen, basketbaltoernooi, nieuwjaarsborrel, pannenkoekenrestaurant voor het goede doel en het jaarlijkse Kompaskamp. Lijkt dit je wat? Kom dan eens langs op zaterdagavond, spreek iemand van het Kompasbestuur aan of stuur een mailtje naar onderstaand adres.

Contactpersoon: Mirjam Bos

Mirjam BosContactpersoon Kompas
+ +
Privacy Verklaring Wij vinden privacy belangrijk, echter kunnen we niet om het gebruik van persoonsgegevens heen. Deze zijn nodig om onze taken als Jeruzalemkerkgemeente te kunnen uitvoeren. Daarom houden wij ons aan de wet en gaan wij zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Hiervoor hebben wij een privacyverklaring opgesteld, dat u hier vindt. Ok