I.V.M. de huidige Corona maatregelen is huiskamer Assendorp tijdelijk gesloten.

“Gastvrij in de wijk”

De Jeruzalemkerk heeft een prominente plaats in de wijk. Een groot gebouw uit de jaren ’30. Donker
van buiten, maar van binnen zijn er tal van activiteiten. Het is ook een goede ontmoetingsplek. Een
kop koffie, een rust- of bezinningsmoment, een gesprek over levensvragen. Het is er allemaal
mogelijk.

De Huiskamer ‘Assendorp’ heeft koffie klaarstaan vanaf 09:45 -12:00 uur. Er is een mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen of het laatste nieuws te bespreken, handwerken of een spelletje te spelen. Vragen of gewoon zin in een kopje koffie, loop maar binnen. Iedere vrijdagochtend in de zaal aan de Assendorperdijk 134.

Ook nu in deze verwarrende Corona tijden is Huiskamer ‘Assendorp’ geopend.  We nemen voorzorgmaatregelen, en houden extra rekening met elkaar. Misschien is het voor u/jou juist nu erg fijn om eens een goed gesprek te voeren. Voelt u zich welkom.

Iedereen
Spelletjes, Bakje koffie Goed gesprek Rust
Iedere vrijdagochtend van 09:45 -12:00 uur. Jeruzalemkerk Assendorperdijk 134.

Erik PotjesCoordinator