Middagdienst

Organist: Jan-Hans Mostert m.m.v. muziekgroep
Collectedoel: Diaconale Noodhulp

Openluchtdienst landgoed Schellerberg

Beste gemeente, D.V zondag 19 juni wordt en een buitendienst gehouden.

Download de liturgie voor deze buitendienst op je telefoon.

De locatie is Landgoed Schellerberg,

Schellerbergweg 18 , Zwolle.

Het is een dienst die uitgaat van onze gemeente. Wij hopen dat we veel gemeenteleden mogen gaan ontmoeten. Vooral de kinderen, tieners, jong volwassenen nodigen we nadrukkelijk uit!

Sommigen van jullie hebben ook een aandeel in deze dienst.

Maar deze dienst leent zich er bij uitstek voor om ook eens om ons heen te kijken en te denken wie zou ik kunnen meenemen die niet of weinig bekend is met geloof of kerk. Daarom de oproep, neem een gast mee. Dat kan vanuit je woonbuurt, je school of opleiding, je werk etc. Het zou mooi zijn!

Verder volgt er nu wat praktische informatie

-we starten om 16.00 uur met een gezellige inloop. Koffie, thee, fris zijn aanwezig en ook voor iedereen maken we een broodje hamburger. We hebben gekozen om dit voor de dienst te doen en niet daarna. Dan moet er onder de dienst gebakken worden.

-Om 17.00 uur begint de dienst. Ds. Codée gaat daarin voor en er is ook een kindermoment.

– na afloop van de dienst is er nog gelegenheid voor koffie, thee, fris en wat lekkers en tijd voor nog een stukje ontmoeting en gesprek met elkaar!

– Kom zoveel en indien mogelijk op de fiets.

– Neem een stoeltje of kleed mee om op te  zitten. Voor de ouderen staan er wel stoelen klaar.

– we hebben wat enthousiaste bakkers nodig die wat lekkers willen bakken voor bij de koffie na de dienst. Ik nodig hierbij ook de kinderen en jeugd uit die het leuk vinden om te bakken…… graag. De baksels mogen worden meegenomen naar de dienst.

Er is best wel wat nodig dus hoe meer mensen er bakken…..

– de dienst wordt ook online uitgezonden.

– er komt een papieren versie van de liturgie. . Maar er wordt ook een QR code aangemaakt die kan worden gescand met de telefoon waarop de liturgie staat.

Deze QR code wordt ook aangemaakt voor de collecte. Deze codes komen te staan op de website van onze gemeente en in de gemeente app. En worden ook afgedrukt op de papieren versie. Wilt u contant geven kan dat ook!

Belangrijk om te weten als laatste punt:

Als blijkt dat het weer het niet toelaat om de dienst buiten te houden wijken we uit naar de Jeruzalemkerk. Met hetzelfde programma!

Dus ook vanaf 16.00 uur met de koffie , thee en hamburger! Vrijdagavond 17 juni nemen we  een beslissing naar aanleiding van de weerberichten voor zondag. Mededeling daarover wordt gedeeld op de website van onze gemeente en op de gemeente app.

Dat was veel informatie maar dan is een ieder uitgebreid op de hoogte!

Graag tot ziens en welkom om D.V zondag 19 juni.

Namens de gehele organiserende commissie  een hartelijke groet, Cora Mostert,

Bij vragen bel of mail mij gerust

coramostert@hotmail.com

06-22233426/038-4217861