Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha!

Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over vragen rondom het Christelijk geloof die je hebt. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha cursus.

Voor wie en waarom?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Op Alpha denk je samen na over inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag of Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

• Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

Meer weten of aanmelden?

Stuur een berichtje naar  alphacursus@jeruzalemkerkzwolle.nl of meld je aan via het aanmeldformulier.